Restorani sisenemisel otsustab klient esimese mulje põhjal, kas seal on mugav või mitte. Teist võimalust ei anta! See ei loe, et restoran on mugav ja rustikaalne või eksklusiivne – meeldiv ja õigesti doseeritud parfüüm muudab keskkonna täiuslikuks ja õhkkonna ülimalt meeldivaks.
Mitte ainult sissekäiku ja söögisaali ei tuleks pihustada värsket puuviljalõhna, sest kõikides teistes ruumides ja restoranis toimuvate ürituste jaoks on olemas oma lõhn.
Restorani pesuruumi ja teiste sanitaarruumide atmosfäär on samuti väga oluline. Kõige eelistatuim on puhas ja värske lõhn, mis klientidel puhtusega seostub. Kohvi- või šokolaadilõhna võiks alaliselt kasutada tualettruumidesse viivates koridorides. Kui klient tuleb restorani tagasi, tellib ta kindlasti tassi kohvi ja midagi sinna kõrvale.
Täisautomaatsed õhuvärskendajad ja aroomidosaatorid loovad täpselt õige tunde ja efekti!